Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Τώρα είναι τρομοκρατία...;

Όταν οι φωτιές κατάκαιαν Πήλιο και Πάρνηθα,ήταν τα στοιχεία της φύσης.

Όταν καιόταν η Αχαία και η Πεντέλη,ήταν οικοπεδοφάγοι και ο αέρας που έφταιγε.

Τώρα που κάηκε η Πελοπόννησος κι η Εύβοια είναι τρομοκρατικό σχέδιο;

Δηλαδή πριν δεν ήταν τρομοκράτες τα καλώδια της ΔΕΗ;Η χωματερή στη Σκιάθο;

Που ήταν οι αμοιβές ΤΟΤΕ για τους εμπρηστές;

Τότε όμως οι φωτιές ήταν ασήμαντες...ε καήκαν και κανα δύο τι να γίνει...

Αυτό δεν εμπόδισε την κυβέρνηση να προκυρήξει εκλογές(μικροπράγματα)...

Ούτε την αντιπολίτευση να δηλώσει έτοιμη!

Την Παρασκευή ήταν οργανωμένο σχέδιο.

Το Σάββατο ασύμμετρη απειλή.

Την Κυριακή τρομοκρατική επίθεση.

Την Δευτέρα ο "Στρατηγός Άνεμος"!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Αποφασίστε τι είναι.Μην πάτε ανάλογα με το τι πουλάει στις εφημερίδες και την συνομωσιολογική φύση του Νεοέλληνα(βλ. Λιακόπουλο κ σια).Αν έχετε στοιχεία πείτε τα αν γνωρίζουμε.Τα μόνα στοιχεία που μας έχει δώσει με σιγουριά η αστυνομία είναι για ένα 65χρονο,μια 77χρονη και δύο 11χρονα και κάποιους άλλους χώρίς απαγγελία κατηγοριών.Σύνθεση για τρομοκρατία σίγουρα!

Αντί να καθυσηχάσετε τους Έλληνες πετάξατε μια ατάκα για να μην χάσετε την συμπάθεια προς το πρόσωπό σας κ.Καραμανλή η οποία με τόσο κόπο φτιάχνεται από εικονοπλάστες.Κι εσείς κ.Ππαπανδρέου τσιμπήσατε το δόλωμα κι έχετε βάλει τις εκλογές (όπως πάντα) πάνω από ανθρώπινες ζωές.

Μπορούσατε κ.Καραμανλή να πείτε ότι ο αέρας ήταν δυνατός, οι δρόμοι δύσβατοι(τα οποία όντως ισχύαν),δεν υπήρχαν αντιπυρικές ζώνες και ότι υπάρχει έλλειψη πυροσβεστών και με την στάση σας αυτή να παραδεχόσασταν τις αδυναμίες σας.Έτσι θα ήσασταν και κύριος και Πρωθυπουργός.Όμως γνωρίζατε ότι για μία τέτοια καταστροφή αναπόφευκτα θα τίθεντο ερωτήματα συν τοις άλλοις ως προς την κινητοποιήση του κράτους.Και είμαστε και σε προεκλογική περίοδο....

Οπότε ένα ανώτερο κακό,μία υπέρτατη δύναμη ήρθε κουτί.Και για να συμπληρωθεί το χαρτί,ρίξατε και στην τσόχα 1 εκατομμύριο(μόνο για πυρκαγιές με νεκρούς έτσι;)!


Υπάρχουν όντως εμπρηστές.Και δρουν τώρα όχι λόγω οργανωμένου σχεδίου αλλά επειδή ξέρουν ότι ο κατακερματισμός των πυροσβεστικών δυνάμεων(τις οποίες δεν ενισχύσατε όσο έπρεπε 3,5 χρόνια τώρα),οι δυνατοί άνεμοι και το γενικό αλαλούμ που επικρατεί, θα τους επιτρέψουν να κάψουν ότι θέλουν.

Γιατί αν ήταν οργανωμένο σχέδιο ξένων υπηρεσιών(όπως γράφουν δυο τρεις εφημερίδες) τότε δεν θα καιγόταν μόνο η Πεοπόννησος,αλλά και όλα τα νησιά και η Στερεά Ελλάδα και η Μακεδονία...

Αφήστε τον κ.Πολύδωρα να βγάλει το φίδι από την τρύπα.Ούτως ή άλλως αγγαρεία κάνει.Κι όταν οι φωτιές τελειώσουν εσείς οι υποψήφιοι εθνοπατέρες βγείτε στις τηλεοράσεις να εκφράσετε τον "πόνο" σας.Κι ο κ.Λιακόπουλος θα βγάλει βιβλία κι όλοι θα είναι μια χαρά χαρούμενοι.Μέχρι τότε αναλάβετε τις ευθύνες σας σαν κυβέρνηση(εκτός κι αν τα 3,5 χρόνια κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ) και εσείς κύριοι σαν αντιπολίτευση.

Κι αν βρεθεί πράκτορας που έβαλε φωτιές(όχι όπως βρέθηκε ότι ο φοιτητής σκόνταψε στην ζαρντινιέρα) τότε εγώ θα ανακαλέσω.

Όχι για την διάλυση του κράτους στις περιοχές όπου υπάρχουν φωτιές,αλλά για την αδυναμία κατάσβεσης.Μέχρι τότε θα τρώω το φαι μου κι όχι άχερα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η Νέα Δειμοκρατία...