Σάββατο 25 Αυγούστου 2007

Χορός πάνω στα αποκαίδια των νεκρών...



Έσπευσαν,λέει, κομματικά κλιμάκια στον τόπο της καταστροφής.Έσπευσε ο πρωθυπουργός στη Ζαχάρω για να δείξει ότι υπάρχει κράτος.ΣΤΟΟΟΟΠ!!!Μην βάζετε φωτιές αν δεν υπάρχει ο πρωθυπουργός ή έστω ο αρχηγός ενός κόμματος.Το κράτος είναι εκεί και είναι αυτοί(οπότε η φωτιά υπό έλεγχο).Εμείς είμαστε οι μαλάκες που τους ψηφίζουμε!

Που καυλώνουμε με τις βιλίτσες που βλέπουμε σε καμμένα,που απαιτούμε μία θέση στο δημόσιο,που κλέβουμε την εφορία(γιατί μας κλέβει),που έχουμε μνήμη όσο έχει ένας μπούφος.Εμείς που χτίζουμε μες στα δάση,που δεν καθαρίζουμε γύρω γύρω τις αυλές από ξερόχορτα,που πετάμε την βρωμιά μας όπου βρούμε μες στο δάσος,που μπαζώσαμε τα ρέματα,που χτίσαμε αυθαίρετα.Φταίμε κι εμείς που τόσα χρόνια έπρεπε μέσα σε ένα καλοκαίρι να καούν τα βουνά στην Αττική και να χάσουμε 30 συνανθρώπους μας για να συνειδητοποιηθούμε ως πολίτες της οικολογίας.

Είναι ΚΑΙ δικό μας λάθος ο δρόμος που έχει πάρει αυτός ο τόπος.Αλλά ο δρόμος δεν αλλάζει με ευχές και παραινέσεις.Αλλάζει με δράση και αλλαγή νοοτροπίας.Έχουμε αυτή την βούληση ως λαός;Αμφιβάλλω...

Ας στενοχωρηθούμε τώρα που κάηκαν τα δάση και πεθάναν μερικοί δύσμοιροι και το χειμώνα πάλι με τα μπουζούκια και το λαιφστάιλ μας θα τα ξεχάσουμε όλα.Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι που θα ξανακούσουμε τις άναρθρες κραυγές των τηλε-ανθρώπων.

Προς το παρόν ας δούμε τον προεκλογικό χόρο του θανάτου που χορεύουν οι κομματάρχες πάνω στα αποκαίδια των ανθρώπων και της φύσης.Κι ας ακυρώσουμε όλα τα ψηφοδέλτιά τους με καρβουνιά.Γιατί μόνο αυτό μας ξέμεινε!

Και για να μην ξεχνιόμαστε,όπως κάνουν οι Μουσουλμάνοι 5 φορές την ημέρα ας γυρνάμε προς το μέρος του Κοινοβουλίου και ας ρίχνουμε από μία μούτζα.Έτσι για να ξεσπάμε και να μην ξεχνάμε!


ΥΓ. Πόσοι πρέπει να καούν για να κυρηχθεί δημόσιο πένθος,κ.Πρόεδρε της Δημοκρατίας;20;30;

Δεν υπάρχουν σχόλια: