Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

Πρόκληση των ΜΑΤ στο Σύνταγμα!

Τα ΜΑΤ μαθαίνουμε ρίξαν βομβίδια κρότου και λάμψης για να απωθήσουν διαδηλωτές που όταν τους είδαν να βγαίνουν στο πάνω μέρος της Βουλής,τους πέταξαν μπουκαλάκια νερού.

Άχουτα μωρέ τα κακόμοιρα πονέσαν οι ασπιδούλες τους από το "Ζαγόρ";

Σε μία καθόλα ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαδήλωση βγήκαν τα ΜΑΤ για να προκαλέσουν.Ποιούς;

Τυχόν αναρχικούς,για να μετατρέψουν σε βίαιη, μια διαδήλωση εκκωφαντικής οργής με ελάχιστα συνθήματα και μαύρα πανό.Και βεβαίως υπ'ευθύνη του κ.Πολύδωρα,υπεύθυνου υπουργού.Αν δεν υπήρχαν διαταγές δεν νομίζω να πετάγαν κροτίδες τα ΜΑΤ.Εκτός κι αν δεν ελέγχει την αστυνομία,ο Πραιτωρίξ.

Και μιλάμε για ΜΑΤ...ούτε καν αστυνομία.Αυτά είναι συμπεριφορές άλλων εποχών που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί....

Ανοιχτή πρόκληση στη δημοκρατική συνείδηση ενός λαού που πενθεί και οργίζεται εναντίον όλου του πολιτικού συστήματος.Πρόκληση που ήλπιζαν να απαντηθεί.Αλλά που ευτυχώς δεν έγινε με αποτέλεσμα να εκτεθεί το "τάγμα της ζαρντινιέρας".



Τα ΜΑΤ κύριε Πολύδωρα είναι Μονάδες Αντιμετώπισης Ταραχών κι όχι ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ.Τόσο πολύ σας φόβισε μην καεί το φυλάκιο του Άγνωστου Στρατιώτη;Εδώ κάηκε η μισή Ελλάδα αυτό σας φόβισε;Εκτός κι αν η "ασσύμετρη απειλή" που φοβόσασταν είναι ο λαός που έχει μπουχτίσει με τα λάθη των τελευταίων 30 ετών.Οι πυρκαγιές ήταν μία πικρή αφορμή,κι εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουν οι ακομμάτιστες διαδηλώσεις.

Ο λαός μας αξίζει κάτι καλύτερο από ένα διεφθαρμένο,αδιάφορο,ανάλγητο και ανίκανο κράτος.Και όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση,και με διαδηλώσεις και με αιτήματα αλλά με οδηγό την αυτογνωσία και την αυτοκριτική.

Κι όσο για τον Πραιτωρίξ ας βάλει τους πραίτωρες του να αντιμετωπίσουν τον Αστερίξ και τον Οβελίξ!Ο λαός δεν εκβιάζεται με την απροκάλυπτη εισβολή των επίλεκτων δυνάμεων ασφαλείας και την εκτόξευση κροτίδων στην περίμετρο μίας συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος.

Η ισχύς εν τη ενώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: