Παρασκευή 20 Ιουλίου 2007

Πόσο πιο χαμηλά;

Ο Γιακουμάτος είναι φρούτο της ελληνικής πολιτικής.Και είναι απο τα ώριμα φρούτα που άμα τα ζουλήξεις πιτσιλάνε ζουμιά παντού και λερώνουν.Βέβαια έχουν κι αυτά την γλύκα τους!



Πέρα από την πλάκα όμως, φτάσαμε αισίως σε ένα ακόμη χαμηλό για την πολιτική στην ταλαίπωρη αυτή δημοκρατία.Μετά τις αλληλοκατηγορίες σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για διαφθορά τώρα έχουμε και την κατηγορία του εμπρησμού για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. .Ίσως η απάντησή του θα είναι η εξής(μέσω του Λαλιώτη μάλλον): "Η Ν.Δ. χρόνια τώρα όταν καθοδηγούσαμε την χώρα βρίσκεται πίσω από τις πλημμύρες του χειμώνα και τα βουλωμένα φρεάτια.Άνθρωποι της πετάγαν σκουπίδια για να βουλώνουν και ανοίγαν μετά μάνικες με νερό για να κάνουν χειρότερη την κατάσταση".

Το ΚΚΕ θα πει: "Ο ιμπεριαλιστικός αγώνας για την καταπάτηση των δασών είναι έργο των αντιλαικών πολιτικών της Ν.Δ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. .Απαιτείται ταξική συσπείρωση για να καίγονται μόνο εκτάσεις εκεί που υπάρχουν φτωχοί αγρότες κι όχι πλουτοκράτες"

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαγγείλει : "Θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για να μην βάζει φωτιές το ΠΑΣΟΚ και να μην πλυμμυρίζει η ΝΔ τους δρόμους. Στελέχη μας θα πάρουν μέρος σε πορεία για να καταγγείλουν αυτές τις πράξεις των δυο κομμάτων που συμπεριφέρονται τόσο αλαζονικά"

Και ο ΛΑΟΣ θα πει: "Την φωτιά την βάλαν Τουρκοβούλγαροι πράκτορες και ως εκ τούτου απαιτο΄με τα απαραίτητα διπλωματικά διαβήματα(απόσυρση απο ΝΑΤΟ και ΕΕ,εμπάργκο στην Βουλγαρία,κτλ)"

Και ο ΜΑΛΑΚΑΣ θα πει "Ορίστε;"

Ιδού και οι απίστευτες ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ δηλώσεις του Επτανήσιου Πιστολέρο(γνωστός κι ως Γεράσιμος)...



Είναι πασιφάνες ότι για της φωτιές ευθύνονται οι Οικολόγοι και ο Βεργής!!!

Α ρε Γεράσιμε καλύτερα να μασάς...

2 σχόλια:

antinds είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

Γιά ακόμα ένα καλοκαίρι τα δάση καίγονται, πολύ οικεία κατάσταση, έπαψε πλέον να μας κάνει εντύπωση.
10 στρέμματα παραπάνω, 10 στρέμματα παρακάτω, δεν κάνει και τόση διαφορά.
Ακόμα πιο οικεία η εικόνα των πολιτικών πού βγαίνουν στα κανάλια και και με δυσκολία κρύβουν την χαρά τους για το 'τραγικο' κατά τα άλλα, όπως οι ίδιοι λένε, γεγονός. Τρίβουν τα χέρια τους κάποιοι βρίσκοντας ένα δυνατό επιχείρημα για να κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Μιλούν για ανύπαρκτες κυβερνήσεις που θα έπρεπε να εξαφανιστούν από προσώπου γής. Βέβαια και η κυβέρνηση δεν δείχνει να τους πολυπέρνει στα σοβαρά, εξάλου είναι συνη8ισμένη, κάναν βλέπεις και αυτοί τα ίδια πριν κάποια χρόνια όντας αντιπολίτευση.
Κόντρα για την κόντρα, αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Και σε όλα αυτά πρώτος στόχος η υπεράσπιση του κόμματος, 'το ΄κόμμα να είναι καλά και τα δάση να πάνε να ..μηθούν' σε μια παράφραση της γνωστής και γεμάτης νόημα ρήσης.
Οι μεν θα κράζουν τους δε και τούμπαλιν, και τα δάση θα συνεχίσουν να καίγοντε, και δεν θα καίγοντε μόνο τα δάση, θα καίγεται κάθε τι σε αυτή τη χώρα. Και φυσικά το πρόβλημα δεν περιορίζεται στην ανικανότητα ορισμένων προσώπων, όπως θα πουν οι μεν στους δε. Το πρόβλημα βρλίσκεται στην ανικανότητα του πολιτικού συστήματος, που βέβαια δεν το λέει κανένας γιατί είναι όλοι τους 'αξιόλογα΄ μέλη αυτού του κατά τα άλλα σάπιου συστήματος.