Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Η ομάδα ....ΦΑΓΕ

Ή αλλιώς ομάδα ΔΕΛΤΑ όπως την αποκαλεί ο κ.Μαρκογιαννάκης,κατά τα πρότυπα της επίλεκτης αμερικανικής μονάδας.Ναι αυτοι οι ακοίμητοι φρουροί της δικαιοσύνης που κινητοποιήθηκαν με τα παπάκια τους μόνο όταν οι κουκουλόφόροι φτάσαν στην πλατεία(ναι του Κολωνακίου,όχι της Βάθης) για να προστατεύσούν αυτούς που χρόνια τώρα ζούν από το λαουτζίκο(όχι οτι δεν δικαιούνται και αυτοί ασφάλεια...).Αλλά όμοιος ομοίω...

Πισω στο θέμα μας λοιπόν,διαβάστε το εξής περιστατικό όπως περιγράφεται και εξάγετε τα συμπεράσματά σας για την αποτελεσματικότητα των νέων μέτρων της κυβέρνησης που όσο κι αν προσπαθεί δεν της βγαίνει (υπ'έυθύνη και των διαφόρων υπηρετών της σαφώς...)!

"Όπως αναφέρει το Έθνος, οι άνδρες της ομάδας «Δύναμη Ελέγχων και Ταχείας Αντίδρασης» είχαν παρκάρει τα μηχανάκια τους στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας και είχαν πάει για καφέ, όλοι μαζί. Στο μεταξύ, άνδρες της ΔημοτικήςΑστυνομίας που περνούσαν από το σημείο, είδαν τα μηχανάκια παρκαρισμένα παράνομα και τους έκοψαν κλήσεις.

Οι άνδρες της «ταχείας αντίδρασης» διαπίστωσαν πολύ αργά – κατόπιν εορτής – τι είχε γίνει και ζήτησαν εξηγήσεις από τους δημοτικούς αστυνόμους. Οι δημοτικοί αστυνομικοί ισχυρίστηκαν ότι έκοψαν τις κλήσεις μετά από παρεμβάσεις καταστηματαρχών ότι εμπόδιζαν την είσοδο στους πελάτες τους."

Γ.ΕΛ.ΑΣ. το μεγαλείο σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: